Over ons

Just Motivate is in 2013 op gericht door Machiel den Engelsman. Machiel is 13 jaar werkzaam in de jeugdzorg en heeft op verschillende doelgroepen van ’s Heeren Loo Groot Emaus gewerkt.

In het verleden was Machiel werkzaam in de industriële elektronica. Dit gaf na tien jaar geen voldoening meer. Hij wilde met mensen werken en iets voor een ander kunnen betekenen.

Op Groot Emaus heeft Machiel zijn ervaring opgedaan. Denk hierbij aan het leven met een licht verstandelijke beperking, gedragsproblemen, autisme, adhd, hechtingsproblematiek, borderline en depressie.

Naast het werken met jongeren en jong volwassenen coacht Machiel stagiaires en collega’s die beginnen in het werkveld. Machiel is stressbestendig, werkt vanuit zijn natuurlijke rust en is oplossingsgericht.
Quote: “Het probleem is de uitdaging!”

Machiel is ervaringsdeskundige binnen het autistisch spectrum. Zijn expertise ligt in actief fysiek bezig zijn en daarnaast werken aan je interne problemen.
Vooral sport en Survival zijn daar mooie middelen voor.

Fotoalbum Begeleiding


Machiel is een fanatiek outdoor sporter. Mountainbiken, hardlopen, bootcampen en survivallen zijn een aantal van zijn hobby’s.
Op Natuurcamping ´de Altena´, aan de Wielseweg 2 in Zeewolde geeft hij vorm aan deze hobby’s en zijn ze voor iedereen toegankelijk.